Clear Filters
Shop by Price
Lokasi
Size Bengkung

Set Bersalin Danita

Saya tahu Puan bakal bersalin tak lama lagi. Dah mula buat preparation? Ker belum mula apa-apa lagi? Jangan pandang REMEH yer!

Berpantang Itu Penting!

  • Untuk MENGEMBALIKAN TENAGA selepas berhempas-pulas 'berjuang' untuk melahirkan baby tersayang
  • Untuk MEMULIHKAN luka dalaman dan luaran dek tekanan yang hebat semasa proses bersalin
  • Untuk MENJAGA KESIHATAN FIZIKAL, EMOSI & MENTAL ibu selepas bersalin supaya boleh focus menjaga baby pula, juga untuk kesihatan jangka masa panjang
  • Untuk MENJARAKKAN KEHAMILAN yang seterusnya

Ramai ibu-ibu muda zaman sekarang ambil mudah persediaan BERPANTANG ni. Tak kisahkah bersalin normal ataupun ceaser, WAJIB BERPANTANG!

Disebabkan ibu-ibu 'CULAS' ketika BERPANTANG, kes-kes seperti kat bawah ni sering berlaku:

  • BENTAN. Maksudnya sakit semula setelah hampir sembuh selepas bersalin. Bentan ni bukan jer sakit ketika Puan BERPANTANG, tapi boleh sebabkan kesan jangka panjang! BAHAYA NI!
  • MEROYAN pula sejenis kemurungan atau tekanan perasaan yang dialami segelintir ibu-ibu dalam pantang, sampaikan TAKNAK JAGA atau CEDERAKAN baby dan diri sendiri! LAGI BAHAYA!
  • LETIH yang teramat sangat sampaikan nak menyusu baby pun TAK LARAT! KESIAN BABY!
  • TUMPAH DARAH. Berlaku disebabkan rahim yang TIDAK MENGECUT atau URI TERTINGGAL dalam rahim. Tumpah darah boleh sebabkan MAUT!
  • KESIHATAN DALAMAN terjejas bila dah semakin berusia dan dah banyak kali bersalin. Badan mula rasa bisa-bisa, sakit-sakit, lemah kawalan kencing dan seterusnya ibu-ibu jadi dingin dan lemah tenaga batin. TAK KESIAN KAT SUAMI KE?

Set Bersalin Danita dirumus khas dari 100% bahan alami yang amat sesuai untuk para ibu yang menjalani proses berpantang mengikut amalamn turun-temurun nenek moyang kita. Amalan ini terbukti dapat mempercepatkan proses ibu berpantang pulih dan kembali sihat serta cantik persis anak dara kembali. Set ini juga sesuai digunakan samada bersalin secara normal ataupun Ceaserean

Show:
Sort By:
Memudahkan mommy untuk keluar masuk tandas. , #SlumberLilit jer sebab boleh bukak Zip pada bengkung. Nak ke toilet 20 kali sehari pon no hal  Jimat masa nak pakai dan tanggal Dilapik dengan kain cotton supaya selesa dan tak cepat..
RM70.00
Boreh Panas boleh digunakan sebagai param, pilis, atau lulur. Nak guna sebagai pilis atau param, cuma campurkan Boreh Panas dengan sedikit air. Puan boleh sapukan pada dahi (pilis) untuk menghilangkan pening kepala atau rasa nak pitam, juga pada b..
RM25.00
Bunjut Mandian Herba (merngandungi 3 bunjut)  Kebaikan :- - Menyegarkan kembali badan terutama kepada yang lepas bersalin - Mengatasi masalah kebas2 dengan melancarkan peredaran darah, membuang angin - Mengurangkan sengal tulang akiba..
RM50.00
  Selepas bersalin byk tenaga dan luka dalaman berlaku.Sangat mebantu memberi tenaga dan mempercepatkan luka dalaman Sangat sesuai utk menambah susu ibu dengan izinNya. Minum dengan dimulai Bismillah, selawat serta niat dihajati Sehari..
RM60.00
Minyak serai wangi Sesuai utk berurut selepas bersalin Tak panas, seisi boleh pakai , baby pun boleh pakai Baunya segar bak aromateraphy dan mudah menyerap ke dalam ku lit serta tidak melekit. ..
RM35.00
Sabun Aura Terapi  Dihasilkan untuk menyegarkan tubuh badan, menghilangkan bau badan, dan menghilangkan rasa lenguh, sakit-sakit urat, sengal tulang dan sakit dalam badan.  Senang sangat guna sabun ni..macam sabun biasa je..nak jimat,..
RM35.00
      Set Bersalin Danita dirumus khas dari 100% bahan alami yang amat sesuai untuk para ibu yang menjalani proses berpantang mengikut amalamn turun-temurun nenek moyang kita. Amalan ini terbukti dapat mempercepatkan prose..
RM310.00
Set Bersalin Danita Pakej PREMIUM New
Set Bersalin Danita dirumus khas dari 100% bahan alami yang amat sesuai untuk para ibu yang menjalani proses berpantang mengikut amalamn turun-temurun nenek moyang kita. Amalan ini terbukti dapat mempercepatkan proses ibu berpantang pulih dan kem..
RM460.00
Set Bersalin Danita Pakej VIP New
      Set Bersalin Danita dirumus khas dari 100% bahan alami yang amat sesuai untuk para ibu yang menjalani proses berpantang mengikut amalamn turun-temurun nenek moyang kita. Amalan ini terbukti dapat mempercepatkan prose..
RM380.00
Tungku bukan sebarang tungku. Tungku Besi dan Sarung Tungku Herba dalam Set Bersalin Danita ni memang 'special'. Tungku diperbuat daripada besi tulen, berat kira-kira 2kg, dengan ‘design’ yang mudah dipegang Sarung Tungku Herba dibuat dari ka..
RM85.00
Wangie Hygiene Wash New
Seharum namanya, rasa yang sejuk dan berangin menjadi kan mommies akan rasa lebih segar dan tak perlu lagi risau dengan bau-bauan yang kurang menyenang kan dari cik kuntum... Salah satu bahan yang terkandung di dalam hygiene wash wangie adalah manja..
RM25.00